...

Yer. Yumurtalık MYO Nazmi TEKELİOĞLU Konferans Salonu

Tarih: 30.05.2024 Perşembe Saat: 10:00

Eğitmen: Doç. Dr. BİLGE KAAN TEKELİOĞLU

Yumurtalık MYO ve Ceyhan Veteriner Fakültesi işbirliği ile Yumurtalık MYO Akademik personel ve öğrencilerine Ceyhan Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi İlk Yardım ve Can Kurtarma konusunda uzman eğitmen Doç. Dr. BİLGE KAAN TEKELİOĞLU tarafından eğitim verildi. Eğitim kapsamında İlkyardım Hakkında Genel Bilgiler, Hasta, Yaralı ve Olay Yerinin Değerlendirilmesi, Temel Yaşam Desteği, Yaralanmalarda, Kırık, Çıkık ve Burkulmalarda, Bilinç Bozukluklarında, Zehirlenmelerde, Göz, Kulak ve Buruna Yabancı Cisim Kaçmasında, Boğulmalarda İlkyardım, Hasta, Yaralı Taşıma Teknikleri konularında katılımcılara teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Katılımcılar eğitimi tamamladıklarında uluslararası geçerliliği olan İlk Yardım ve Can Kurtarma Sertifikası almaya hak kazanacaklar.

Eğitim görselleri için tıklayınız.