Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı Semineri

19.03.2022

TARIMSAL ÜRETİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMI SEMİNERİ

Konuşmacılar:  Prof. Dr. Mehmet ÇELİK (Ç.Ü.Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı)

Tarık YILMAZ (Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı)

Serdar SAPMAZ (Sapmaz Havacılık CEO’su)

Halit KOÇAK (Fıstık Agro Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi)

19.03.2022 tarihinde Ç. Ü. Yumurtalık MYO Nazmi Tekelioğlu Konferans Salonu’nda Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımı hakkında Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı tarafından organize edilen Yumurtalık ve çevresindeki çiftçilere bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ç. Ü. Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet ÇELİK Hocamız Teknolojik Değişimin Tarımsal Üretimdeki Etkisi’ni, Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık YILMAZ çiftçilere Tarımsal Üretimde Teknoloji Kullanımının Maliyetler Üzerindeki Etkisi’ni, Seminerde Sapmaz Havacılık CEO’su Sayın Serdar SAPMAZ Hava Araçları, Dron Teknolojisi ve Tarımsal Üretimde Kullanımı Kullanımının Etkilerini hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

Seminer sonunda tarımsal üretimde büyük etki yaratacağı düşünülen ve katılımcılardan büyük ilgi gören ve Dron teknolojisi kullanılarak üretilen Zirai İnsansız Hava Aracı’nın (ZİHA) kullanımı ile neler yapılabileceği Fıstık Agro Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Halit KOÇAK tarafından katılımcıları uygulamalı olarak bilgilendirdi.